Over

En daar zat hij dan; krokodillentranen huilend boven twee foto’s van ons samen.

Hij ging bij  me weg en had de moeite genomen om er een zo dramatisch mogelijk vertrek van te maken.  Hij had zelfs twee glaasjes water klaar gezet…de lieverd. Ik had nooit zoveel achter gevoel van drama achter hem gezocht, maar al gauw bleek dat ik die jongen helemaal niet kende. Ik had geen vuiltje aan de lucht gezien. De avond ervoor hadden we nog vakanties uitgezocht, twee weken er voor zaten we nog bij de gynaecoloog, omdat we zwanger probeerde te raken. Maar hij had al maanden een dubbele agenda. Hij deed het al maanden op het leeghoofd van kantoor…ik werd gewoon ingeruild voor de blonde bimbo. De smeerlap!

Alle clichés uit de aller slechtste films allertijden bleken zich af te spelen in mijn leven en ik wist het niet. En nu ging hij weg, just like that. Zeven jaar was ineens verdwenen en ik was alleen.

En tja…wat doe je dan? Precies: Ik zwelgde exact één weekend in zelfmedelijden: ik lag huilend in bed, stond jankend in de supermarkt en barstte in tranen uit tegen de telefoniste van de KLM. En daarna was het mooi geweest. Ik raapte al zijn spullen bijelkaar en werkte ze weg. En daarna raapte ik mezelf bijelkaar. Jij wil weg? Prima! Ik regel het zelf wel! Vanaf dat moment kwam langzaamaan het besef dat alles weer mogelijk was. Ik kon de dingen gaan doen die ik altijd al wilde, waar ik blij van werd, waar ik mezelf mee kon verrijken.

Ik ben Madeleine, ik ben 32 jaar en ik begin helemaal opnieuw! En daar ga ik over schrijven…gewoon omdat ik schrijven leuk vind en omdat ik heel veel verhalen te vertellen heb.

En iedereen mag het lezen! Dus…veel plezier met het lezen van mijn blog, lees, like en laat vooral comments achter!!

Je kunt me uiteraard ook mailen op: madeleinebegint@outlook.com
Follow my blog with Bloglovin               Instagram

Afbeelding 270

 

5 reacties op ‘Over

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s