De Liebster Award!!

Follow my blog with Bloglovin

Jaaaaaa, ik ben hier rijkelijk laat mee…maar heeee, ik ben nog steeds blij want: Jeeeeuuujjj! Ik heb niet één, maar twee keer een Liebster award gekregen…SCORE!!! De eerste was al een hele heeeele tijd geleden van Sammie en toen kwam een tijd terug nog een keer van Buuf en Buuf. Super leuk!! Thanks,ladies!! Ter info: de Liebster-Award is een virtuele award voor de beginnende bloggers. Zo kun je de beginnende blogger een beetje meer leren kennen. Prachtig idee!
De bedoeling is dat je 11 vragen beantwoordt, 11 random facts vertelt en vervolgens geef je de award door aan 5 andere bloggers, waar jij ook weer 11 vragen voor bedenkt…Daar gaan we!!

1- Wat is je favoriete avondmaaltijd?
Slahamburgers (hamburgers in een blad ijsbergsla verpakt in de plaats van een broodje).

2- Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik ben project- en portfoliomanager…ja…ehh, dat zegt nog niet veel. Ik coördineer alle ICT-projecten van mijn organisatie. Het komt er op neer dat het MT adviseer over de beslissingen die zij moeten nemen over de projecten en welke koers de organisatie moet varen. Dat betekent in de dagelijkse praktijk eigenlijk gewoon heel vaak dat ik projectplannen mag afschieten als ze te duur, te vaag, te whatever zijn. En ja, dat is superleuk 😉

3- Wat is je mooiste foto of artikel van je blog? (Indien foto, graag posten)
Ehhh deze

IMG_0049

Ik heb m ooit gebruikt als header bij een artikel. Het artikel vond ik ook heel leuk om te schrijven, maar vooral de foto vind ik vet. Ik ben dol op fotograferen. Vooral op vakantie. En toch is dit mijn favoriete foto…gewoon thuisgeschoten…van mijn eigen schoenen op een kastje. Maar I love it. De schoenen vind ik prachtig en de focus is perfect op de hak.

4- Doe je aan sport? Zo ja, welke sport?
Jaaaa, lastig…ik fietste veel. Ik heb een mountainbike-achtige fiets, waarmee ik door de duinen of langs de plassen ging…maarja, ik woon op twee hoog achter nu…en de fiets staat zielig te zijn bij mijn ouders. Ik wil nog steeds gaan yoga-en…maar misschien ook weer niet…aahh, lastig…ik weet het allemaal nog niet. Ik wil weer graag gaan sporten…maar wat?? Maar heee, ik fiets wel elke dag naar mijn werk…vijftien hele minuten 😉

5- Waar kun je niet zonder leven?
Tja…wat zal ik daar eens antwoorden…heel letterlijk: water, eten, slapen. Maar da’s een beetje flauw, dus ik pak m maar iets breder: ik moet doelen hebben. Ik moet weten waar ik naar toe ga (letterlijk of figuurlijk), anders wordt ik onrustig. Sparen voor een mooie reis, resultaten bereiken op je werk, jezelf ontwikkelen, leuke dingen in het vooruitzicht hebben…dat werk! Doelloos een beetje de tijd uitzitten is dodelijk voor mij!!

6- Wat is je favoriete seizoen?
Lente!! Als de bloembollen bloemen, de bloesems in de bomen zitten, het moment dat je dikke winterjas de kast in kan. De eerste keer dat je weer buiten op het terras kan zitten…

7- Wat maakt jou gelukkig?
Goede vraag 😉 Wist ik het maar!! Mooie reizen maken is er in ieder geval wel één!

8- Welke eigenschap heb je niet, maar zou je wel willen hebben?
Vind ik lastig…ik geloof namelijk dat iedereen goed is, zoals ie is (al weet ik wel wat uitzonderingen van mensen die zekerrr niet moeten zijn zoals ze zijn, dit terzijde). Maar ik zou wel wat diplomatieker willen zijn. Ik kan het wel hoor…als het moet…maar meestal heb ik daar geen zin in en dan is het meteen zo direct en in your face. Daar hebben sommige mensen wel eens wat moeite mee 😉

9- Welk eten vind je echt smerig?
Orgaanvlees….bahhhhhh. Die weeeeige smaken…blegh. Ik ben trouwens sowieso steeds minder een vleeseter (ja…dat in combinatie met hamburgers en steak tartare als lievelingseten…bizarrr), maar ik koop eigenlijk alleen nog biologisch rundvlees. Bij mystery-meat haak ik al af…dat kan niet goed zijn voor je. Oja en blauwe kaas…iiieeeehh.

10- Ben je een ochtend- of een avondmens?
Avond…no doubt about it…ik ben voor half tien geen klap waard. Maar echt niet! En ’s avonds ga ik door de geluidsbarrière, tja…wat doe je eraan?!

11- Wat vind jij een afknapper?
Verkeerde schoenen…stom, hè. Ja en natuurlijk lafheid, liegen, oneerlijkheid…maar ja…je oog valt toch eerst op iemand schoenen 😉

En dan 11 random feitjes…

 1. Ik heb geen rijbewijs…
 2. Ik ben allergisch voor pleisters en varkensvlees en…vervuilde lucht…lang verhaal…I’m special!
 3. Ik wilde vroeger (ik was 7!!) bij de ME…de mobiele eenheid, ja!
 4. Mijn pumps staan tegenwoordig onder andere in twee keukenkastjes…en waarom niet?!
 5. Ik ben verslaafd aan popcorn, gezouten boter en rookkaas.
 6. Ik wil ooit nog een keer (God knows why….) naar Graceland…het landgoed van Elvis Presley…geen idee waarom, maar ik wil het!
 7. Ik ken de Sound of Music uit mijn hoofd…en ja daar schaam ik me best voor…
 8. Mijn favoriete geur is Sun van Jilsander en die spuit ik het liefst op…als ik ga slapen (bizarrr).
 9. Ik heb altijd…nee echt, altijd…matchend ondergoed aan…
 10. Ik ben echt obsessed met to-do-lijstjes en ja…daar schrijf ik ook dingen op die ik al gedaan heb om ze weg te kunnen strepen.
 11. Ik stelde mij in mijn studententijd in de kroeg altijd aan jongens voor als Florine Fischer…(voor de niet-volgers: dat was een karakter uit GTST…).

Ennnn nu was het de bedoeling dat ik m doorgeef…maar iedereen die ik volg heeft m, volgens mij al gehad!! Plus dat alle bloggers die ik volg al veel langer bezig zijn dan ik…dus niemand is een beginnende blogger in vergelijking met mij! Weet je wat: Iedereen die blogt krijgt van mij een Liebster Award!! Leuk dat je dingen deelt en anderen blij wil maken met je verhalen! Dus vul in die vragen. Zo!!

5 reacties op ‘De Liebster Award!!

 1. Haha leuk om te lezen. Ik dacht dat ik de enige shoe-aholic was, maar ik heb mijn schoenen nog altijd netjes in (en rondom) mijn schoenenkastje staan. Het ruimte gebrek wordt nu wel heel erg, misschien moet ik toch een keukenkastje leegruimen

  Geliked door 1 persoon

 2. Er zijn zoveel reacties en feitje die me onherroepelijk laten lachen 🙂 Ik zou vast en zeker niet door jouw keuring heenkomen qua schoenen, ben nogal het functionele type zeg maar, het moet lekker zitten 😉 En steak tartare, u heeft smaak 🙂 nomnomnom 🙂

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik zag je voorbij komen bij een vriendin… leuke blogs! Ik ben ook net weer begonnen… nog niet echt mijn weg gevonden op WordPress maar gaat steeds beter :)… Liebster award klinkt mij niet bekend maar gefeliciteerd in ieder geval!!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s