Vijf dingen die je echt even moet googlen!! Deel 2

Follow my blog with Bloglovin

Oke…ik klink nu een beetje oud…maar weet je nog toen je net internet had en random dingen ging zoeken op de wondere wereld van het wereldwijde web ging zoeken?? Zeg, maar toen er nog geen Google was en je alles via Ilse zocht (damn, woman, you’re OLD!). En dat je verbaasd was wat er allemaal wel niet op internet te vinden was?? Ha…en dat was nog niks! Maar weet je…dat is nog steeds leuk. Net zo leuk als random door Instagram en YouTube rauschen. Dus als ik even echt niks te doen heb, doe ik het nog steeds: random dingen op zoeken. Google Images is my friend!! Dingen waar je blij van wordt. Blij omdat mensen dit kunnen maken en er al hun tijd en liefde in stoppen. Ik maakte al een keer eerder een dergelijk artikel. Maar er is meer…veel meer!! Kijk mee…en geniet: er zijn mensen die dit maken…wooooow!!

1♥ Ooooooohhh my goodnesss
Google op “Amazing M&M cake” en zeg me dat je hier naar kan kijken en zonder de neiging te krijgen omdirect naar de supermarkt te rennen en 3 zakken M&M’s te halen! Ik word hier zo blij van!! Ontroerd bijna…en ik wil M&M’s en Maltezers…een zwembad vol. Hoe vet zou dat zijn…een zwembad vol M&M’s. En dan als Oom Dagobert er in zwemmen…whoeeeehoeeee…

m&m's cake2♥ Sprookjeswereld
Ik hou zoooo van mooie foto’s. Ik wil dat ook kunnen!!! Maar helaaaaaas helaaaas…ik kan dat niet, maar da’s een ander verhaal. Ik heb drie prachtige kunstfoto’s aan mijn muren hangen. Zo gaaf!! Maar ik hou daarom ook van modebladen, van de echte klassieke modebladen; van de Vogue, Harper’s Bazaar, Elle en dat soort bladen. Niet omdat ik alles wil hebben wat er in staat (nouja…veel stiekem natuurlijk wel), maar omdat alles zo prachtig is weergegeven. Dat is ook gewoon kunst. En ik ben dus ook dol op Anton Corbijn en Mario Testino en…Annie Leibovitz. Ik kan uren naar haar sprookjesachtige foto’s kijken. Hoe veel werk kost het niet om die decors op te bouwen? Hoe krijg je dit voorelkaar? wat kost zo’n shoot wel niet?? Ik ben echt geintrigeerd door dit soort dingen. Haar foto’s zijn dromen….sprookjes. En de ultieme sprookjesachtige foto’s zijn die voor Disney (ehm, ja, logisch ook). Alles is er prachtig aan. De modellen/acteurs, de kostuums, de decors, de kleuren, het licht…alsof de wereld stiekem toch uit sprookjes bestaan. Dus als je zoekt op “Annie Leibovitz Disney” heb je uren lol. Als je disney weg laat overigens ook. O, en gratis tip: de documentaire over Annie Leibovitz, ‘Life through a lens’ is ook heel mooi.

Annie Leibovitz disney

3♥ Bonsaaaiiii
Ja…dit is misschien een beetje vreemd: ik ben dol op bonsaibomen. Doe het voor mij, typ eens in: “Amazing bonsai trees”  Ik wil er ook zo een!!! En dan zo’n heeeeule vette en het liefst dan met zo’n beeldje van een mini-pagode erin of een vissende Chinees…of allebei. Probleem is; heeeule vette bonsaibomen zijn heel duur. En ik heb ook nog eens geen groene vingers. En…bonsaibomen onderhouden is een hele klus, met minischaartjes en weetikveel. Dus ja…dan heb je zo’n dure…is ie met een maandje dood…hmmmm…geen goed idee. Maar als je even googlet op Amazing Bonsai Trees krijg je de meest fantastische exemplaren. Zo cool. En die wil ik dan….en dan wil ik ook maar meteen een huis met een patio erbij… en zo’n Zen Garden met geharkt grind en zo’n mooie vijver en van die prachtige ronde stenen. Maar goed…in de tussentijd kijk ik hier wel naar.

bonsai4♥ Queen for a day
Ook een beetje vreemd, maar ik ben dol op het koningshuis en vooral al ons ceremonieel. Boeiend dat het belastinggeld kost, ik vind het het meer dan waard!! Sterker nog, het koningshuis verdient zich wat mij betreft meer dan terug! Niks niet afschaffen, koesteren die handel!! Ik zit dan ook strak voor de tv bij huwelijken, troonswisselingen en al die ongein. Ik geniet! Dit is historie en pracht en praal in één. Die juwelen, die jurken…hou op met me. En ja: ik kijk regelmatig naar Blauw Bloed op de EO. Ha! I love it! En dan vooral de items over de juwelen en dat prinses die-en-die een broche ook droeg toen blabla, maar dan met een blabla japon….echt, kan je me opvegen!

Anyways…van die prachtige klassieke juwelen vind ik prachtig! Niet om zelf te hebben…ik zie me al in Albert Heijn lopen met mijn tiara op tussen de groenteafdeling…maar gewoon om naar te kijken…in een museum, op een prinses, maar dus ook gewoon lekker via Google: Amazing diamond jewel sets. Ze zijn zo prachtig gemaakt!!! Zo fijn en stijlvol. Haalt het niet bij patserige nep-bling. Love it!

Diamonds

5♥ Ik wil er één!!!
Als het zou kunnen, had ik een pinguïn als huisdier. Zo eentje die dan de hele dag achter je aan waggelt. Hoe leuk is dat! Als ik dan toch dat huis met die patio voor de bonsaiboom moet gaan kopen, laat ik er ook gewoon een kick ass-pinguïn verblijf in bouwen. Neem ik er lekker drie (lekker volwassen dit ook…). Pinguïns zijn SUPERfun!!
Een tijd terug las ik een artikel over aangespoelde pinguïns in New Zealand die onder de olie zitten. Als ze zijn schoongemaakt zijn ze hun natuurlijk vetlaagje op de veren kwijt die ze waterafstotend maakt (ofzo) en dat ze warm houdt. Sommige hulporganisaties trekken ze dan een trui aan. Hoeeeeee schattig. Daar is overigens ook een hele discussie over, ze knellen, ze kunnen ‘m niet aan in water…zinken ze…en om nog andere redenen zou het niet goed zijn. Dus ik beweer hier niet dat het oké is (je ziet ook een foto met een rode streep er door heen)…maar, zoek eens op “penguin sweater” kijk nouuuuu…een pinguïn in een trui…dat is toch Da Bomb!! Je wil toch meteen je breinaalden afstoffen en een pinguïnwintercollectie gaan zitten breien???

Penguinsweater

Doe jij dit ook wel eens? Of ben ik de enige debiel die hier blij van wordt??

9 reacties op ‘Vijf dingen die je echt even moet googlen!! Deel 2

  1. Je had me al bij die M&M’s, het is dat ik rondloop in mijn onesie en te lui ben me om te kleden, anders wist ik het wel. Wat jij trouwens hebt met die pinguins als huisdier wil ik graag een schildpad haha. Alleen die kan dan geen trui aan, want het water van ons aquarium moet zoveel graden zijn. Straks krimpt zijn gebreide zwempak. Leuk trouwens, als je zo beeldend denkt als ik haha

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s