Try my life – wk. weetikhet tot wk. 12

Follow my blog with Bloglovin

Ik was dus even zoek…maar dat betekent niet dat ik stil heb gezeten…mijn God, wat is er veel gebeurd! Daarom een ‘kleine’ update…omdat het kan. Een aantal zaken komen misschien in een vervolgblog uitgebreider aan bod, maar nu eerst het overzichtje: Waar the hell was Madeleine de afgelopen weken?? Waar zat je dan, man!?!

♥ Dat kwam precies mooi uit!
Om maar met de knaller te beginnen. Ik heb een nieuwe baaaaaaaaan!! Ik wist al een hele tijd dat ik op zoek moest naar een nieuwe job. Mijn vorige managers waren wel zo lief geweest om me zo lang mogelijk binnen te houden, zodat ik de tijd had om even bij te komen van alle hectiek en op zoek te gaan naar wat nieuws. Maar uiteindelijk was er gewoon ook een harde deadline: het team waar ik voor werkte, was nu eenmaal een tijdelijk team. En ik wist al twee jaar geleden dat er een moment zo komen dat ik een nieuwe baan moest gaan zoeken op een gegeven moment, want ik zat via een pay-roll constructie. En dat was bestwel even een stresspuntje bovenop het hele verhaal van de eikel die er met de kantoorsnol vandoor was en het feit dat ik ook nog mijn huis uit moest. Maar tadaaaaaa: het is gelukt…ik heb een nieuwe baan…en…een onwijze leuke baan zelfs…met een vaste aanstelling. Houzeee!!! Ik vertel er in een latere blog wel meer over. Maar jeeeeeeetje, wat lekker! Ik ben afgelopen week begonnen en het was zo leuk! Toen ik maandagochtend binnenkwam stond er een enorme bos bloemen op mijn nieuwe bureau. Hoe tof is dat!!

♥ Er op uit!!
Een paar weken ervoor was ik jarig. Ik zou met een vriendin een weekend weggaan om maar vooral niet jarig te hoeven zijn, maar zij haakte op het laatste moment af. Jammer…maar dan ga ik toch lekker alleen? Ik merkte namelijk aan mijzelf dat ik er weer even klaar mee was en weg moest. Weg van alles, even mijn hoofd leegmaken. En ik heb het toen maar gewoon gedaan. BAM! Bestwel een kick (en een voorrecht) om alles te laten vallen, een ticket voor de Thalys en een hotel te boeken en drie dagen later ook gewoon te vertrekken. Ik struinde vier dagen door Parijs en het was weer fantastisch…ehh, fantastique! Incroyable! Merveilleux…zeg maar…

Χ Gooi het er maar uit!
Ik heb wel eens mijn liefde voor steak tartare ter sprake gebracht in één van de blogs. Ja, het is rauw vlees, ja en rauw ei, maar ik vind het heerlijk… Ik ging een paar weken terug met een vriend op een zondagavond na een borrel even eten…en hoeraaa er stond steak tartare op de kaart. Ik heb heerlijk gegeten, kon niet beter!! Totdat ik thuis in bed lag en om twee uur dacht…hmmm, ik voel me niet zo goed. En daarna volgde er wat sprintjes richting toilet. Zoooooooooheeeeee, wat was ik ziek! Ik stond met mach 3 alles er uit te smijten. Man, wat een ellende!! Maar het voordeel is…het duurde maar één dagje en daarna was alles weer zen. En twee weken later bestelde ik weer vrolijk steak tartare. Ha, bite me! Mij heb je niet zo snel!!

Het is alleen een veel te dure hobby…maar ik vind alles wat zij maakt zo prachtig! Maar echt..zoooo prachtig. Ik heb inmiddels een paar van deze prachtige juwelen (ik hou de aanbiedingen heel scherp in de gaten…). En die heb ik van mijzelf gekregen op de momenten dat het even wat minder ging en ik desondanks iets had overwonnen. En als ik die sieraden om heb dan voel ik weer even wat ik allemaal gedaan heb en ben ik bestwel een beetje trots op mezelf: onbetaalbaar!! Laatste aanwinst: ik kreeg van mijn ouders een schitterende ketting met een maansteen-hanger.

♥ Uitsmijters:
* Het is mij van de week gelukt om de Primark binnen te lopen en NIETS te kopen! Go me!!
* Ik ben eindelijk weer begonnen met boeken lezen…lekker bezig!!
* Na het invullen van de belastingaangifte heb ik nooit, nooit, nooit, NOOOOOOIT meer iets met de flapdrol-ex te maken: houzeeee!!
* Joh, ik heb eindelijk mijn passie gevonden: klussen met de klauwhamerrrr. En daarna: bier en kapsalon…omdat je het verdiend hebt! Maar toen de volgende dag….yooooooo, die spierpijn. Aiii papi!!
* Dankzij het Dopper-flesje dat ik van mijn nieuwe werkgever kreeg drink ik eindelijk genoeg water op een dag! Sweeeeet!
* Ik kocht een lippenstift en bij thuiskomst bleek ie al gebruikt en afgebroken te zijn…Nondeju!!
* Ik ging eindelijk weer eens naar het Omniversum. Als je een paar dagen van te voren reserveert krijg je de beste plekken…dan is het echt gaaf! Topattractie!!
* Ik ging naar de voorpremiere/ladies night van Fifty Shades…ja…ik…ik was erbij…de voorpremiere was verschrikkelijk…de film, ach…Amerikaans braafjes, niets mis mee. Ik snap vooral de aversie van sommige mensen niet…laat iedereen toch lekker kijken naar waar ze naar willen kijken. Kijk je zelf naar iets anders als je het niks vindt!
* Af en toe naar de zonnebank is toch wel echt lekker!! Maar dan zie je dus ook die pigmentvlek op mijn wang beter…oh, well!
* Ik werk nu veel te dicht bij het centrum….aiaiaiai…ik kan winkelen in mijn pauze…niet oké!
* Ik kocht een prachtige kunstfoto in Parijs bij yellowkorner. Maar ik weet nog niet waar ik ga hangen…#luxeprobleem
* Tja…confession time: Ik heb een verslaving en die heet: Monica Vinader. Laatste aanwinst: een prachtige ketting met een hanger van maansteen…topverjaardagskado van mijn ouders!
* O, en over nieuwe verslavingen gesproken: Seriously Dark van Hands Off My Chocolate…lalalalalalalalalaaaa mooie shit!!

Zo! Dit was nog lang niet alles…maar voorlopig even lekker genoeg 😉

Tot snel, veel liefs!!

2 reacties op ‘Try my life – wk. weetikhet tot wk. 12

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s