Try my life – wk. 01

Follow my blog with Bloglovin

Ja…de wekelijkse random update is er natuurlijk ook weer. En misschien is dit dan meteen het goede moment om iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen!! Moge alle wensen en dromen van iedereen uitkomen in 2015…of in 2016, het hoeft ook niet meteen, als het allemaal maar goed komt!! Ik doe nooit aan goede voornemens en dit jaar al helemaal niet. Maar ik weet één bijna zeker: dit wordt een beter jaar dan 2014…the only way is up!! De afgelopen twee weken had ik verplicht vrij en dat was nodig…erg nodig. Twee weken van slapen, wijn drinken, huis inrichten, leuke dingen doen, uitverkoop plunderen, veel nadenken, nog veel meer huilen…dat soort dingen. En morgen begint het gewone leven weer!

♥ Bijna een thuis

Mijn appartement en ik zijn ‘on the wrong foot’ begonnen. Ik was er niet blij mee…ik wilde er niet wonen. Ik kan er nog steeds moeilijk wennen. Ook na een maand wordt ik wakker en weet ik niet waar ik ben. Ik grijp mis als ik een lichtknop zoek. Ik loop de verkeerde kant op naar de prullenbak. Maar hee, het komt wel goed. Het appartement is klein, ik heb er zelfs schoenen voor naar mijn ouders moeten verbannen (OMG!!!), maar we’ll be fine. Het huis is prima. Klein, maar op termijn vast heel fijn. Nog even en ik heb het er gewoon naar mijn zin!

♥ Vakantie = slapen

Ik klaagde al een beetje dat ik zo moe was. Niet gek, na een dramatische vier maanden. Dus waar ik vooral naar verlangde was…mijn bed. Slaaaaaapen. Omdat er niks mooiers is dan slaaaaapen. En daar ging ik de eerste dagen dan: 10 uur slaap, 12 uur slaap…het was fantastisch. Wat is slapen toch mooi. In mijn nieuwe bed, onder mijn nieuwe lakens. Slapen is het nieuwe zwart!!!

♥ Viiiiisite

Vrienden, vriendinnen, familie, iedereen kwam langs om het nieuwe huis te bekijken. Conclusie: ik zit er goed bij. En dat is ook zo. En ik kreeg ook nog allemaal kadootjes (jeeeujj)…een beetje sneu zijn, is zo gek nog niet. Grappig wel, dat het merendeel ook met flessen wijn aan kwam…ik moet echt iets aan mijn imago gaan doen!!

♠ Viiiiies, gek!!

De miskoop van deze periode: groene thee met kokos….gaaaatttver!! Niet te doen. Sorry, meneer Pickwick…niet oké!! Gaaatverdegatver!! En in de categorie guilty pleasure: de kaasburgers van Albert Heijn. Zo slecht…zo lekker!!

♥ Kerst en O&N = films en series!!

Ik heb mezelf in de stillere uurtjes uitstekend vermaakt met alle films die op tv kwamen (zelfs de Sound of Music…ik kan m meepraten/zingen/dansen…en daar schaam ik me ook heus wel voor, don’t worry). Superleuk ook dat SBS The Lion King uitzond…ahhhh, Simba…maak me gek!! Ik keek voor de rest weer een shitload aan Mentalist-afleveringen en keek ook nog (ja ik ben dertig…maar die jurken…die jurken) vier seizoenen Gossip Girl in de slapeloze uurtjes! Wat een slechte slechte serie is het toch. Dat is geheel mijn eigen schuld, want ik ben de doelgroep gewoon helemaal niet. Maar ik wil wel weer heeeel graag naar New York.

♥ Oud en Nieuw

Na een wat moeilijke kerst, was het beter om O&N niet thuis op de bank door te brengen, zoals ik had gepland. Gelukkig had ik een hele lieve uitnodiging van vrienden, die uitgebreid gekookt hadden en er een hele fijne avond van maakte. Superlief en heel fijn. Zo begon 2015 toch nog goed, op een fikse kater na…maar dat was mijn eigen schuld en het meer dan waard! 🙂

Wat heb jij in de Oud & Nieuwweek gedaan?

4 reacties op ‘Try my life – wk. 01

  1. Leuk dat je terug schrijft! En ik denk dat je er heel goed aan gedaan hebt slaap te nemen, tijd te nemen, wat series te kijken en je te omringen met vrienden. Liefs voor een geweldig nieuw jaar!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s